UnityNews in UA

Як інтегруватися студентське життя (онлайн) – частина 2

{news-title}
Єлизавета Ковальова Головний редактор UnityNews in UA
Як інтегруватися студентське життя (онлайн) – частина 2

Наразі вже декілька років у студентів постає одна і та ж проблема – дистанційне навчання. Коли з 2020 року – причина була ковід, то зараз більш глобальна причина - війна, що ще більше обмежує нинішнього студента у шляхах інтеграції у новий життєвий лад (студентство) і можливостях.

 

У цій статті будуть приведені різні способи , так сказати, лайфхаки, завдяки яким Ви зможете урізноманітнити своє онлайн навчання і покращити комунікації з «колегами».

 

  1. Намагайтесь більше комунікувати з одногрупниками (як найпростіший варіант, створіть групу у в телеграмі і окрім навчання спілкуйтесь про інше.)

 

Як приклад Ви можете дивитеся разом кіно онлайн (декілька людей може дивитися кіно і коментувати) . Також, це стосується онлайн майстер-класів і курсів.

 

  1. Ініціюйте спільні проекти, творчі завдання (можна щось поза навчального плану для Вас самих). Наприклад, економісти-студенти можуть відкрити з однодумцями спільний бізнес (онлайн магазин тощо), студенти IT-напрямку можуть об’єднатися над спільним сайтом, журналісти можуть зробити спільне літературне об’єднання зі свома творами\статтями. Також вони можуть опублікувати свої статті на нашому сайті посилання для запиту https://unitynews.in.ua/publikacii.html.

 

Нагадаю, на нашому сайті є можливість публікувати свої твори/статті/пісні/дописи про Ваш бізнес або організацію абсолютно безкоштовно - пишіть за посиланням https://unitynews.in.ua/publikacii.html.

 

  1. Волонтерство – це той спосіб що допоможе не тільки зняти стрес у сьогоденних реаліях але й допомогти іншим.

 

  1. Знаходьте приводи для більших зустрічей «оффлайн», якщо Ви знаходитесь у одному місті Ви можете піти разом в кіно\театр\каток тощо б це зміцнить Вас як групу і Ви зможете знайти для себе однодумців.

 

У випадку, якщо Ви знаходитесь у різних країнах і нема нікого з групи, хто находиться там також є варіанти комунікацій (підробіток – це для усіх студентів можливість нових знайомств і досвіду, язикові курси, курси онлайн, майстер класи онлайн) усе це може допомогти Вам не тільки розширити Ваші знання і кругозір, а також познайомитися з різними людьми і отримати безцінний досвід.

 

Тож бажаємо Вам знаходити у будь-яких життєвих поворотах – можливості і отримати від навчання як найбільше корисних знань, теплих спогадів і вірних друзів.

 

Слава Україні ua


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий