UnityNews in UA

Інноваційний проект у порту Чорноморськ: Унікальний двосторонній пірс від Risoil за участю МХМ Group та Універсал сервіс Україна

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Інноваційний проект у порту Чорноморськ: Унікальний двосторонній пірс від Risoil за участю МХМ Group та Універсал сервіс Україна
ТОВ "СП Рісоіл термінал", дочірня компанія швейцарської Risoil SA, радісно оголосила про завершення великого інвестиційного проекту в порту Чорноморськ, який було здійснено за допомогою фірми МХМ Україна для постачання техніки та Універсал сервіс Україна для збирання та монтажу обладнання Neuero 6xSL1500/1xM600. У рамках проекту було побудовано двосторонній пірс довжиною майже 340 метрів, що дозволяє приймати та обробляти великотоннажні судна типу Panamax.
 
1 травня компанія повідомила про успішне тестування обладнання пірсу, завантаживши одночасно два судна - одне із зерном, а інше з олією. Команда завершила пусконалагоджувальні роботи та проект вважається успішно завершеним.
 
Двосторонній пірс, збудований Risoil у Чорноморську, є першим та єдиним об'єктом причальної інфраструктури, збудованим в Україні за приватний капітал за всі роки української незалежності, як заявила секретар Національної інвестиційної ради при президентові України, депутат Галина Янченко. Вартість проекту, розпочатого у квітні 2021 року, оцінювалася в $40 млн (понад 1,4 млрд грн за поточним курсом).

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий