UnityNews in UA

Окупанти змінили напрямок руху техніки та живої сили з Маріуполя

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Окупанти змінили напрямок руху техніки та живої сили з Маріуполя

росіяни змінили рух напрямку техніки та живої сили з Маріуполя – наразі техніка та жива сила ворога рухається в напрямку Гуляй Поля.

Про це радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у Телеграмі.

"В неділю зафіксовано зміну основного напряму руху військової техніки та поки живої сили. Щонайменше дві колони вантажних автомобілів та інженерної техніки по 35-40 одиниць в кожної з боку росії через місто вирушило через с. Нікольське в напрямку с. Гуляй Поле", – повідомив він.


За даними законнообраної влади Маріуполя, за останній тиждень спостерігається вдруге велике військове посилення з росії та в напрямку Гуляй Поля.

Також Андрющенко повідомив, що в Мангуші через велику кількість розміщених росіян, запроваджено патрулі загарбників, виведені з Херсона.

Чергують по п'ятеро людей на один патруль, зазначив радник мера.

"Біля районної адміністрації цілий день стоїть БТР із прапором морської піхоти. Гауляйтеру району Борису Тримі надали охорону з поліціянтів та військових. За чутками всередині окупаційної адміністрації серед зрадників – Мангуш чекає на звільнення в січні. Тому – страх та посилена охорона. Бойовий дух на нулі", – зазначив він.

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий