UnityNews in UA

Росіяни посилюють поліцейський режим на окупованих територіях, готуючись до «референдуму»

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Росіяни посилюють поліцейський режим на окупованих територіях, готуючись до «референдуму»

Російські окупаційні війська на тимчасово окупованих українських територіях посилюють поліцейський режим з метою зібрати особисті дані громадян України для фальсифікацій на псевдореферендумі.

Про це керівниця об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк повідомила в ефірі телемарафону.

«Окупаційна влада не полишає своїх задумів, щоб зібрати картинку, зібрати пазл свого псевдореферендуму. Вони намагаються все ж таки отримати максимальну кількість особистих відомостей про громадян на тимчасово окупованих територіях для того, щоб якось сформувати ті списки... Посилення такого поліцейського режиму полягає в тому, щоб не дати можливості людям виїхати з цих тимчасово окупованих територій, не дати можливості вільно пересуватися, приховати свої документи», - зазначила Гуменюк.


Згідно з її словами, загарбники «роблять подворові обходи, збирають насильно документи, переписують особисті дані, збирають інформацію про всіх громадян, які гіпотетично можуть бути дотичними до цієї території, і таким чином формують для себе так званий електорат».


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий