UnityNews in UA

Баржу з окупантами і технікою знищили прямо під час переправи - ОК "Південь"

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Баржу з окупантами і технікою знищили прямо під час переправи - ОК "Південь"

Баржу з російськими окупантами і їхньою технікою знищили прямо під час переправи у районі Голої Пристані на Херсонщині, а вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь" Збройних сил України.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано вогневе ураження районів зосередження живої сили, озброєння, військової техніки ворога та пунктів управління. При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту. Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи", - повідомили у командуванні у Facebook.

За даними ОК "Південь", підтверджені втрати ворога становлять:

  • 30 рашистів,
  • 2 бойові машини піхоти.

Також при спробі атакувати українські позиції, як зазначається, ударний ворожий гелікоптер К-52 був збитий силами протиповітряної оборони. Сьогодні у ЗСУ оприлюднили і відео збиття російського "Алігатора".

"Запаси боєприпасів ворога зменшено ще на один склад в Бериславському районі", - додали у командуванні.


При цьому, як вказано, обстановка у південнобузькій операційній зоні залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони.

"Ворог намагається утримувати займані рубежі, водночас завдаючи ракетно-артилерійських та авіаційних ударів, як по позиціях Сил оборони, так і по мирних населених пунктах. Підрозділи Сил оборони продовжують позиційні бої та методично завдають ворогу втрат у логістиці та управлінській діяльності, чим суттєво деморалізують особовий склад окупаційних військ", - зазначили в ОК "Південь".

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий