UnityNews in UA

У РФ проводять репресії проти вищого керівництва армії і флоту – ГУР Міноборони

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
У РФ проводять репресії проти вищого керівництва армії і флоту – ГУР Міноборони

За даними Головного управління розвідки Міноборони України, у РФ проводять "зачистки" вищого керівництва армії та флоту. Про це пресслужба ГУР повідомила 22 квітня у Telegram із посиланням на представника відомства Вадима Скібіцького.

"Після поразок російських окупаційних підрозділів на суходолі та знищення флагману чорноморського флоту Росії "Москва" почалася чергова фаза репресій проти командування армії та флоту. За інформацією воєнної розвідки України, усунуто з посади і заарештовано командувача чорноморського флоту адмірала Ігоря Осипова. Слідчі дії проводяться відносно начальника штабу – першого заступника командувача ЧФ віцеадмірала Сергія Пінчука", – ідеться у повідомленні.


Також, за даними ГУР, у зв'язку з "незадовільною підготовкою до ведення бойових дій і великими втратами особового складу, озброєння і військової техніки" усунули з посади командувача 6-ї армії генерал-лейтенанта Владислава Єршова, командувача 1-ї танкової армії західного військового округу генерал-лейтенанта Сергій Киселя та одного із заступників командувача.

"Також у зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу генерал-майора Аркадія Марзоєва. Репресії Кремля торкнулися також тилових підрозділів і підрозділів забезпечення. У зв'язку з незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ східного військового округу усунуто з посади командира 103-ї окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника М. Пономарьова", – повідомили у ГУР.

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий