Unity News in UA

Лобіо з червоної квасолі

Лобіо з червоної квасолі - це страва грузинської кухні. Є багато варіацій приготування лобіо, що буде відмінним гарніром або салатом за пісною чи святковою вечерею.


Інгредієнти:


Приготування:

Червону квасолю замочити у воді на ніч, після чого зварити до готовності й остудити.

Почистити цибулю, горіхи перебрати.

На сковороді з рослинною олією обсмажити дрібно нашинковану цибулю. Додати спеції та добре підсмажити. Горіхи подрібнити в крихту.

У миску скласти відварну квасолю, цибулю зі спеціями і горіхи. Посолити і перемішати, дати настоятися.

Розложити по тарілках. Прикрасити горіхами, зеленню і можна подавати до столу.

Смачного!
Перейти на сайт