UnityNews in UA

Лобіо з червоної квасолі

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Лобіо з червоної квасолі

Лобіо з червоної квасолі - це страва грузинської кухні. Є багато варіацій приготування лобіо, що буде відмінним гарніром або салатом за пісною чи святковою вечерею.


Інгредієнти:

  • квасоля червона - 200 г
  • горіхи волоські - 100 г
  • цибуля - 1 шт.
  • зіра - дрібка
  • хмелі-сунелі - 1/2 ч.л.
  • олія - 3 ст.л.
  • сіль - за смаком

Приготування:

Червону квасолю замочити у воді на ніч, після чого зварити до готовності й остудити.

Почистити цибулю, горіхи перебрати.

На сковороді з рослинною олією обсмажити дрібно нашинковану цибулю. Додати спеції та добре підсмажити. Горіхи подрібнити в крихту.

У миску скласти відварну квасолю, цибулю зі спеціями і горіхи. Посолити і перемішати, дати настоятися.

Розложити по тарілках. Прикрасити горіхами, зеленню і можна подавати до столу.

Смачного!

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий