Лобіо з червоної квасолі
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Лобіо з червоної квасолі - це страва грузинської кухні. Є багато варіацій приготування лобіо, що буде відмінним гарніром або салатом за пісною чи святковою вечерею.
Інгредієнти:
- квасоля червона - 200 г
- горіхи волоські - 100 г
- цибуля - 1 шт.
- зіра - дрібка
- хмелі-сунелі - 1/2 ч.л.
- олія - 3 ст.л.
- сіль - за смаком
Приготування:
Червону квасолю замочити у воді на ніч, після чого зварити до готовності й остудити.
Почистити цибулю, горіхи перебрати.
На сковороді з рослинною олією обсмажити дрібно нашинковану цибулю. Додати спеції та добре підсмажити. Горіхи подрібнити в крихту.
У миску скласти відварну квасолю, цибулю зі спеціями і горіхи. Посолити і перемішати, дати настоятися.
Розложити по тарілках. Прикрасити горіхами, зеленню і можна подавати до столу.
Смачного!
Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"
Вас зацікавлять також наступні новини
-
- Рецепт бендериків
- Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків
- Випічка з родзинкою: готуємо булочки з яблучно-морквяною начинкою