UnityNews in UA

Окупанти евакуюються з Херсонщини на лівий берег Дніпра

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Окупанти евакуюються з Херсонщини на лівий берег Дніпра

Колаборант сальдо повідомив, що всі окупаційні міністерства та підрозділи переїжджають на лівобережжя Дніпра.

Про це повідомляє Мілітарний.

“Усі підрозділи та міністерства цивільної «адміністрації» Херсонської області переїжджають на лівобережжя Дніпра“, – сказав сальдо.


Раніше окупаційна влада закликала цивільних покинути правий берег Дніпра.

Водночас керівник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич закликав місцеве населення не реагувати на заклики окупантів.

“Херсонці, наполегливо прошу вас, – ігноруйте все, що вам кажуть або вимагають від вас окупанти. Вони хочуть взяти наших людей в заручники та використовувати їх немов «живий щит». Не дозвольте, щоб імперія зла прикривалася вами, вашими батьками, дітьми“, – написав Янушевич.


Він підкреслив, що Сили оборони України завдають ударів виключно по ворожій техніці, пунктах управління, складах та логістиці.

Зауважимо, що керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що є ознаки того, що російські війська готуються обстрілювати Херсон.

“Вони копають укріплення в районі Чаплинки під ствольну артилерію, щоб бити по Херсону. Є відчуття, що вони готуються бити по Херсону“, – сказав Віталій Кім.


При цьому окупаційна влада закрила на вʼїзд правобережну частину міста Херсонщина строком на 7 днів, людей залякують атакою на Каховську ГЕС. У місті активно розповсюджують листівки з інструкціями щодо евакуації, також місцеві мешканці отримують відповідні телефонні дзвінки та повідомлення.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий