UnityNews in UA

У Мелітополі рашисти влаштовують фейкові вибухи, щоб люди «голосували» вдома

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
У Мелітополі рашисти влаштовують фейкові вибухи, щоб люди «голосували» вдома

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив про те, що у тимчасово окупованому місті загарбники вводять обмежувальні заходи, щоб змусити людей брати участь у «голосуванні» на псевдореферендумі.

Про це він сказав на брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

«Референдум не відбувається, це фейк і фарс, але наш спротив слабо вплине на пропагандистський результат. Коли окупанти за три дні не змогли знайти необхідну кількість населення, почали вводити обмежувальні заходи, і сьогодні не працює парк, підприємства. Це робиться для того, аби люди були вдома. Вони роблять провокативні фейкові вибухи в центрі міста, де багато людей перебуває», — сказав Федоров.


За його словами, загарбникам вдалося знайти лише 20% мешканців, які б погодилися взяти участь у псевдореферендумі, бо здебільшого люди не відкривають двері і намагаються сховатися. Більше того, з 20% лише 10% погодилися підтримати рф.

«Референдум» робиться лише для того, щоб провести мобілізацію і забрати чоловіків до збройних сил рф.

«Вже чотири дні не випускають чоловіків від 18 до 35 років через Василівку, а вчора перестали пропускати взагалі. Вони хочуть мобілізувати. Для цього і обмеження вводяться, і фарсовий референдум. Мобілізувати будуть всіх, і не важливо, який паспорт у них», — зазначив Федоров.

На сьогодні виїхати з міста можна через окупований Крим.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий