UnityNews in UA

ЗСУ відбили атаки окупантів біля восьми населених пунктів Донеччини, збили ворожий літак - Генштаб

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
ЗСУ відбили атаки окупантів біля восьми населених пунктів Донеччини, збили ворожий літак - Генштаб

Триває 203 доба повномасштабного вторгення рф в Україну.

Ворог не полишає спроб просунутися вглиб української території. Бійці ЗСУ відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Спірне, Соледар, Майорськ, Зайцеве, Одрадівка, Весела Долина, Водяне та Новомихайлівка, повідомив Генштаб ЗСУ в Facebook.

Окупанти здійснюють вогневе ураження позицій наших підрозділів вздовж усієї лінії зіткнення, намагаються відновити втрачене положення, переміщують свої війська та ведуть повітряну розвідку. Протягом поточної доби ворог здійснив 8 ракетних, 4 авіаційних удари та 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню противника.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському напрямку противник обстріляв із танків, мінометів та артилерії райони населених пунктів Сеньківка і Блешня Чернігівської області та Степне і Нововасилівка Сумської області.

На Харківському напрямку інтенсивність ворожих обстрілів значно знизилася. Вогневого впливу зазнали населені пункти Басове та Куп’янськ.

На інших напрямках, а саме на Краматорському, Бахмутському, Авдіївському, Запорізькому та Південнобузькому, противник здійснив обстріли військової та цивільної інфраструктури із танків, мінометів та артилерії.

Протягом 14 вересня ЗСУ здійснили 11 ударів, внаслідок яких уражено шість позицій та місць скупчення живої сили і техніки противника, три позиції зенітних ракетних комплексів, збито один літак противника. Окрім цього, підтверджено знищення чотирьох реактивних систем залпового вогню “Град” в Херсонській області, що потрапили у зону ураження 12 вересня поточного року, та продовольчого складу окупантів у Докучаєвську.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий