UnityNews in UA

ЗСУ стануть однією з найтехнологічніших армій з високоточним озброєнням в Європі після перемоги – експерт

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
ЗСУ стануть однією з найтехнологічніших армій з високоточним озброєнням в Європі після перемоги – експерт

Після перемоги української армії зникнуть чимало військових систем, які є наразі і суттєво не впливають на перебіг війни.

А ЗСУ, як вважають в Пентагоні, стануть армією з найвищою боєздатністю в Європі. Про це розповів головний редактор Defense Express, військовий експерт Олег Катков, пише “Файне місто” з посиланням на ефір “Радіо НВ“.

Про це вже говорять і в Пентагоні. Зараз у нас дійсно зоопарк всіх систем. Але після перемоги він буде приведений до ладу і, звісно, ми від такого різноманіття систем, які просто складно обслуговувати, тому що їх забагато, будемо відмовлятися і кристалізовувати їхні види, — зазначає Катков.

Експерт додав, що зараз вибудовується нова концепція Збройних сил України.

Зараз вибудовується вся концепція Збройних сил України, виходячи з того, що це буде найтехнологічніша армія з високоточним озброєням. Я не хочу кидатися фразами „найпотужніша у Європі“ і таке інше, але з реально доведеною найвищою боєздатністю в принципі, – наголосив Олег.


До слова, очільник Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що влада зробить все можливе і неможливе, аби після перемоги Україна стала віссю для нової системи безпеки в Європі. Про це він написав у своєму Twitter.

Після війни Україна повинна стати не просто членом Європейського союзу, а віссю, навколо якої буде будуватися нова система безпеки в Європі. Ми зробимо для цього все можливе і неможливе, – зазначив Єрмак.



Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий