UnityNews in UA

Одеській ОВА відреагували на нібито “атаку” ЗСУ в Севастополі

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Одеській ОВА відреагували на нібито “атаку” ЗСУ в Севастополі

Повідомлення російських пропагандистів про начебто удар ЗСУ по так званому штабу Чорноморського флоту РФ в Севастополі є відвертою провокацією. Українські військові не завдавали ударів по території тимчасово окупованого Криму.

Про це заявив, речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

“Щодо новини начебто про те, що у Севастополі – тимчасово окупованому українському місті – на штаб ЧФ РФ було скинуто якийсь вибуховий пристрій і постраждало п’ять осіб… Звичайно, звинувачення лунають у бік Збройних сил України”, – зазначив чиновник.


Він наголосив, що наші Сили оборони не в такий спосіб будуть звільняти від ворога український півострів.

“Деокупація Криму точно відбуватиметься зовсім по іншому та з набагато більшою ефективністю”, – підкреслив Братчук.


Зазначимо, що вранці, 31 липня, окупаційна влада у Криму заявила про “атаку Збройних сил України” на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. Загарбники стверджували, що через неї постраждали п’ятеро людей.

По об’єкту нібито вдарили з використанням безпілотника, повідомили пропагандистські росЗМІ, посилаючись на представників місцевої “влади”.

Окупанти зазначили, мовляв, рано-вранці неділі у двір штабу ЧФ по вулиці Вороніна, 2 “прилетів невідомий об’єкт” – ймовірно, БПЛА.


Внаслідок інциденту поранення отримали п’ятеро співробітників – в якому вони стані, загарбники не поінформували, але уточнили, що їм “надано допомогу”.

Також стверджується, що саме через “атаку ЗСУ” в Севастополі довелося перенести святкування російського дня військово-морського флоту.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий