UnityNews in UA

Поточна оперативна обстановка на півдні України 29.07.2022, - ОК «Південь». ВІДЕО

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Поточна оперативна обстановка на півдні України 29.07.2022, - ОК «Південь». ВІДЕО

Обстановка в операційній зоні складна, але контрольована.

Ворог продовжує ведення бойових дій наявними силами на зайнятих рубежах оборони.

З виявленням підготовки противника до проведення контратаки в напрямку БРУСКІНСЬКЕ – БІЛОЗІРКА, нашими силами нанесено вогневе ураження. Противник відмовився від виконання завдання.

Однак, практика авіаційних атак триває. Чотири рази ворог парами гелікоптерів атакував наші позиції та відбиті населені пункти. Наших втрат не допущено.

Натомість нашею авіацією нанесено сім ударів по ворогу.

Парами штурмовиків і винищувачем атаковано 2 скупчення ворожої сили та техніки в Херсонському і Снігурівському районах, також на Миколаївщині влучено у склад ворожих боєприпасів.

Чотирма парами гелікоптерів атаковано скупчення ворожої сили та техніки в Снігурівському й Бериславському районах.

Опорний пункт та укріплені підземні укриття ворожих підрозділів уражено на Херсонщині і Миколаївщині, відповідно.

За результатами роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів, підтверджено вогневе ураження пункту управління батальйонної тактичної групи 34-ої окремої мотострілецької бригади рашистів в Брускінському.

Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий.

Загальні втрати ворога складають: 105 рашистів, 7 танків Т-62 та 72, гаубиця «Мста-Б» й 2 самохідні артустановки, самохідна артилерійсько-мінометна установка «Нона-С», 17 одиниць броньованої та автомобільної техніки, також знищено 2 польових склади боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах.

Остаточні втрати ворога - дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожого флоту, що маневрує вздовж кримського узбережжя в ракетно безпечних районах зменшилось до 6 одиниць – частина переміщена до Новоросійську, а напоготові до дій перебувають 2 ракетних та 2 великих десантних кораблі.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий