UnityNews in UA

За червень до ЗС України надійшло близько 100 тисяч бронежилетів

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
За червень до ЗС України надійшло близько 100 тисяч бронежилетів

За період з 23 по 29 червня для забезпечення підрозділів Збройних Сил України надійшло 22 тис. бронежилетів, понад 12 тис. кевларових шоломів, більше 21 тис. пар взуття та майже 30 тис. комплектів військової форми.

Про це повідомив речник Міністра оборони України полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

«Окрім того, невдовзі, за укладеними договорами очікується надходження до Збройних Сил України ще 17 тис. бронежилетів та 7 тис. шоломів.

Це ті засоби особистого бронезахисту, які вже на шляху до складів Сил логістики, або ж перебувають у процесі обліку. Тобто з’являться на балансі у найближчі дні.

Загалом, за підсумкамии поставки за червень, зокрема, ті, які будуть обліковані протягом сьогоднішнього дня, то Міністерство оборони передало до ЗС України вже близько 100 тис. бронежилетів», – повідомив речник МО України.

За його словами, найважливіше досягнення щодо речового забезпечення Збройних Сил України – це стабільне ритмічне постачання, яке дозволяє формувати запас міцності, незважаючи на усі спроби ворога зруйнувати цей процес.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий