UnityNews in UA

ЗСУ на півдні знищили 25 окупантів і 3 склади з російськими боєприпасами — ОК «Південь»

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
ЗСУ на півдні знищили 25 окупантів і 3 склади з російськими боєприпасами — ОК «Південь»

Українські захисники на південному фронті протягом 20 червня знищили 25 окупантів, російський танк, самохідну реактивну установку розмінування «Метеорит» і 3 склади боєприпасів. Також ЗСУ завдали авіаудару по району скупчення окупантів на Херсонщині.

Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Там додали, що українські захисники знищили ще станцію зв’язку російських окупантів, радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби. Також росіяни втратили 2 одиниці військової автомобільної техніки.

У командуванні розповіли, що на Херсонщині російська армія нанесла авіаудар по позиціях українських захисників, проте українська сторона не зазнала втрат. У відповідь Збройні сили України атакували гелікоптерами район скупчення окупантів.

Крім того, окупаційні війська намагалися провести повітряну розвідку на Миколаївщині, однак ЗСУ знищили два російські безпілотники типу «Орлан-10».

В ОК «Південь» повідомили, що у північно-західній частині Чорного моря наразі чатують 5 російських кораблів, один підводний човен і 4 великі десантні кораблі.

«Решта флоту, всупереч панічним "вкидам" ворожої пропаганди, перебуває в пунктах базування. Однак загроза ракетного удару лишається актуальною, як і спроба висадки десанту», — йдеться у повідомленні. 


Ситуація на південному фронті

ОК «Південь» повідомило, що станом на 20 червня обстановка в зоні відповідальності сил оборони півдня динамічна й напружена.

«Активність наших дій змушує ворога застосовувати відчайдушні засоби впливу. Обмежений в маневрах і скований в просуванні вперед, противник на суходолі намагається втримуватися на крайньому облаштованому рубежі оборони», — сказали у командуванні.



Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий