UnityNews in UA

Поточна оперативна ситуація на півдні України: зведення 13.06.2022

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Поточна оперативна ситуація на півдні України: зведення 13.06.2022
   На лінії зіткнення продовжуються бої. Ворог, який застиг у здатності маневрувати на суші, має можливість тільки відступати біля кордону оборони.

Але з повітря противник завдав 2 вертольові атаки парами Мі-8 за нашими позиціями на Миколаївщині та Херсонщині.

Повітряний бій відбувся у районі Снігурівки. З винищувача Су-35 було випущено ракетку "повітря-повітря" на пару наших мі-8. Вертольотам вдалося ухилитися. Супротивник, рятуючи ракети, пішов у відставку.

   Протягом дня продовжувалися спроби авіарозвідки за допомогою БПЛА. Крім збитої ранку над Миколаєвом «Орланою-10», на Херсонщині зенітно-ракетний блок «заземлився» ще один, а зі стрілецької зброї дістався і звичайний квадрокоптер.
   В цілому при виконанні вогневих завдань, у тому числі наших ракетно-артилерійських підрозділів, противник зазнав втрати в кількості 28 рашистів, одиниць техніки, у тому числі крім авіа "розвідників", гаубиць "Мста-Б", ком. Андно-С тафмашина, 5 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки.

   Результати 2 ударів авіації по Миколаївщині та Херсонщині за накопиченням живої сили та техніки супротивника уточнюються.
ці В Одесі місцеві жителі продовжують випробовувати свою долю. За добу берегові патрулі муніципальної охорони та прикордонної служби виявили 2 екстримальних водолазів. Чоловіки полювали на молюсків, незважаючи на попередження, заборони та небезпеки. Враховуючи специфіку такої діяльності, зокрема, в умовах правового режиму воєнного стану, обох чоловіків було переведено до СБУ для з'ясування всіх обставин.

   Ко Корабельне угруповання флоту противника на північно-західній частині Чорного моря в даний час складається з 4 кораблів - крилатих ракет - і 3 ВДК. Блокада судів, психологічний тиск та загрози з боку моря залишаються актуальними.
Ще раз наголошую на небезпеці, присутній у прибережних водах і на узбережжі всього південного регіону. Не нехтуйте правилами дій при
повітряних тривогах, попередженнях та заборонах, які перш за все спрямовані на порятунок ваших життів.

Будьте пильні та уважні, довіряйте силам оборони та надійним джерелам інформації.
Разом ми переможемо! Все буде Україною!

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий