UnityNews in UA

У Харкові оперативно відновили телевізійне мовлення після атаки росіян

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
У Харкові оперативно відновили телевізійне мовлення після атаки росіян

Російські окупанти продовжують нещадно гатити по Харкову. Внаслідок чергового ворожого обстрілу у місті зникло телевізійне мовлення. Проте його оперативно відновили.
Про це під час свого вечірнього звернення розповів президент Володимир Зеленський, повідомляє 24 канал. Він зазначив, що залишати людей без інформації – це тактика загарбників.

У Харкові відновили телевізійне мовлення

Зеленський розповів, що вдячний зв'язківцям, які буквально за день відновили в Харкові телевізійне мовлення. Воно зникло після чергового ворожого обстрілу.

Бити по телецентрах, руйнувати канали зв'язку, залишити людей в ізоляції – це тактика окупантів, без якої вони справді не можуть. Бо відкритість і чесність також є зброєю проти всього, що несе російська держава,
– зауважив президент.


Також він розповів про ситуацію на фронті. За словами глави держави ситуація на полі бою не має суттєвих змін, а населені пункти, які окупанти обрали головними мішенями, тримаються. Мовиться про Сєвєродонецьк, Лисичанськ та інші міста Донбасу.

Маємо певний позитив у Запорізькій області, де вдається зривати плани окупантів. Поступово просуваємося вперед на Харківщині, звільняючи нашу землю", – зазначив Зеленський.


Президент підсумував, що українські захисники також тримають оборону й на Миколаївському напрямку.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий