UnityNews in UA

РФ почала обладнувати аеродром у Білорусі, який потім може використовувати як базу – Генштаб

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
РФ почала обладнувати аеродром у Білорусі, який потім може використовувати як базу – Генштаб

Росія почала інженерні роботи на аеродромі «Зябрівка» в Гомельській області Білорусі, який у подальшому зможе використовувати як військову базу, повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов.

«За наявними даними, противник розпочав заходи інженерного обладнання аеродрому «Зябрівка» в Гомельській області, який надалі може використовуватися як військова база РФ на території Республіки Білорусь», – сказав Громов на брифінгу 19 травня.


За його словами, у Брестській і Гродненській областях перевіряють спроможності місцевих органів влади щодо формування органів управління та підрозділів територіальної оборони, а на одному з полігонів відбулося тренування у наведенні понтонної переправи і форсуванні водної перешкоди річки Неман підрозділами 6-ої окремої мотострілецької бригади міста Гродна.

У ранковому зведенні Генштаб ЗСУ заявляв, що зберігається загроза завдання з території Білорусі ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної та військової інфраструктури на території України.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий