Unity News in UA

Житель Маріуполя із собакою п'ять діб ішов пішки до Запоріжжя

У Запоріжжі, до центру реєстрації переселенців, прийшов чоловік, який п'ять діб йшов пішки із Запоріжжя разом зі своїм собакою Жужею. 

Про це у Фейсбуці написала волонтер Галина Однорог (Маша Українська), повідомляє UnityNews.

"До нас у Запоріжжі до центру прийшов чоловік, який п'ять діб йшов пішки з 23-го мікрорайону зі своїм собачкою Жужею. Ішов під обстрілами, між мін, йшов до нас, в Україну. П'ять діб. Ось такий ось "ЗЕЛЕНИЙ КОРИДОР", – написала вона.

Волонтерка опублікувала фото собаки та крупним планом зняла руки чоловіка, додавши, що український народ неможливо перемогти, а також закликала не забувати Маріуполь.

Як повідомлялося, у Маріуполі російський агресор продовжує спроби штурму меткомбінату "Азовсталь" після масованого бомбардування підприємства вночі.

 

На території «Азовсталі» у Маріуполі знаходяться близько 1000 цивільних та українських військових, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

Агресія росії викликала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу, депортують українських громадян у депресивні регіони росії. У заблокованому місті лишаються ще близько 100 тисяч мирних жителів.

Маріуполь продовжують захищати бійці полку "Азов", морська піхота та мотострілки.

Перейти на сайт