UnityNews in UA

Українського пілота Романа Василюка звільнили з полону

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Українського пілота Романа Василюка звільнили з полону
Зусиллями Головного управління розвідки Міністерства оборони звільнено з ворожого полону українського льотчика.

Про це йдеться у повідомленні ГУР у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Підполковник Роман Василюк, український пілот Су-25, який 14 березня при виконанні бойового завдання був збитий ворожими ППО над Волновахою Донецької області. Зміг катапультуватися, але отримав поранення і потрапив у полон до окупантів. Пройшов через численні допити з боку російських спецслужб. До свого звільнення перебував у обласній центральній клінічній лікарні Донецька", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, 24 квітня Василюк повернувся на підконтрольну Україні територію. Одразу після звільнення український пілот зустрівся з начальником ГУР МО Кирилом Будановим та секретарем РНБО Олексієм Даніловим.

Тепер воїн отримує належну медичну допомогу та зустрівся зі своєю сім’єю. Він певен, що за місяць зможе повністю відновитись: «Довго сидіти в госпіталі не збираюсь. За місяць хотілося б повернутись у стрій та боротись по повного звільнення нашої країни від окупантів».

З 24 лютого триває повномасштабне вторгнення в Україну російських військ. На боротьбу з ворогом піднявся весь народ України, який чинить йому потужний спротив.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий