UnityNews in UA

З ЛУГАНЩИНИ НЕ ВИЇХАЛИ ЩЕ 70 ТИСЯЧ ЛЮДЕЙ – ГАЙДАЙ

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
З ЛУГАНЩИНИ НЕ ВИЇХАЛИ ЩЕ 70 ТИСЯЧ ЛЮДЕЙ – ГАЙДАЙ

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що з Луганщини не виїхали ще близько 70 тисяч людей. Про це повідомляє "Укрінформ".

Він також зазначив: ми вмовляємо їх, домовляємося.

"Зараз – до 70 тис. Зараз залишилися ті люди, які чомусь тримаються за своє майно. Ми вмовляємо їх, домовляємося, але ж не плутаймо: в нас евакуація, а не депортація, депортацією займаються орки. На жаль, головна мотивація для людей – це коли до їх укриття прилітають снаряди, міни, руйнуються будинки, вони бачать зранку загиблих сусідів", – сказав Гайдай.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об'єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом. 

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що "друга армія світу" виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії по особовому складу, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили 6 російських генералів.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий