UnityNews in UA

Розвідники беруть у полон і нищать ворогів - кажуть, що воюють разом із «партизанами»

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Розвідники беруть у полон і нищать ворогів - кажуть, що воюють разом із «партизанами»
В Головному управління розвідки Міністерства оборони України розповіли, як розвідники разом з "партизанами" беруть у полон супротивника та знищують військову техніку у в Сумській та Чернігівській областях.

Як передає UnityNews, про це ГУР Міноборони повідомляє у Фейсбуці.

“Воєнна розвідка України з перших хвилин широкомасштабної агресії рф (за безпосереднім сприянням рб) проти України веде активну боротьбу проти ворога, де окрім “традиційних завдань” зі збору інформації про наміри та дії противника, що ведеться постійно, цілодобовим “заняттям” у режимі 24/7 стало знищення/захоплення особового складу, озброєння та військової техніки противника”, - йдеться в повідомленні.



Наприкінці березня розвідники, разом з "партизанами" та підрозділами Збройних сил України, взяли участь у звільненні населених пунктів в Сумській та Чернігівській областях.

"Зокрема, 25 березня на Сумщині в результаті організованих засідок та в ході зачищення території було знищено вогневу позицію противника та захоплено боєкомплект. В результаті засідок було знищено інженерну техніку, захоплено три одиниці автомобільної техніки (УАЗ, автобус, екскаватор) та взято у полон 22 російських військових", - ідеться у повідомленні.


Також українські "партизани" 28 березня на Сумщині захопили ворожий танк Т-80 (з боєкомплектом), який передали підрозділу місцевої територіальної оборони.

У Чернігівській області 29 березня "партизани" замінували дорогу та організували засідку, в результаті якої було знищено САУ “МСТА-С”, БТР-80, паливозаправник ворога, а також ліквідовано 10 російських військових.

У розвідці заявили, що зазначені приклади не є поодинокими й мають систематичний характер.

"На жаль, з огляду на специфіку діяльності, багато чого не можна побачити у стрічках щоденних новин", - наголосили в ГУР.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий