UnityNews in UA

У Мелітополі продовольча криза, а окупанти посилено готуються до 9 травня — міський голова Федоров

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
У Мелітополі продовольча криза, а окупанти посилено готуються до 9 травня — міський голова Федоров

У Мелітополі окупанти не звертають увагу на брак продуктів у продовольчих магазинах та на ринках, тим часом посилено готуються до проведення святкування 9 травня.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров 11 квітня під час свого відеозвернення.

Він висловив сподівання, що найближчими днями готується черговий гуманітарний конвой, яким доправлять продукти та предмети першої необхідності місцевим мешканцям і тим же транспортом евакуюють людей.

Федоров зазначає, що сьогодні головне, що турбує місцеву окупаційну владу — це підготовка до 9 травня. Вони активну готують братські могили та транслюють через засоби зовнішньої реклами (LED-екрани та бігборди) сюжети про цей день:

"У Мелітополі 9 травня — одне з ключових свят, але це точно не те, що турбує містян у першу чергу. Але вони (окупанти) хочуть зробити цю дату сакральну, хочуть провести 9 травня на території міста Мелітополь і вже точно нам відомо, що цього дня готуються провокації. І потім вони, якщо встигнуть провести 9 травня, будуть всі ці провокації скидати на українську владу".


Також, за словами Федорова, окупанти з останніх сил намагаються відновити освітній процес у навчальних закладах міста.

"Єдине, що сьогодні турбує окупантів, це те, щоб у наших школах і дитячих садочках діти вчили вірші та пісні, які будуть виконувати на 9 травня. Сьогодні самозванці, нові начальники управління освіти, об'їжджали школи Мелітопольського району, де також і вчителі, і організатори освітнього процесу повністю саботували нового "керівника" управління освіти Мелітопольського району".


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий