UnityNews in UA

Місяць війни в Україні: наскільки пошкоджено інфраструктуру у Києві

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Місяць війни в Україні: наскільки пошкоджено інфраструктуру у Києві

Пройшов рівно місяць того моменту, як росія напала на Україну. За цей час, агресор сильно пошкодив інфраструктуру Києва, а деякі житлові будівлі зовсім непридатні для подальшого проживання і люди просто залишилися на вулиці.

Статистику руйнувань у столиці України надала пресслужба Київської міської державної адміністрації.


Руйнування у Києві

Згідно з наданими даними, з 24 лютого по 24 березня в окупанти своїм обстрілом пошкодили в Києві 87 житлових будинків. Також завдано шкоди 10 приватним ділянкам, 12 школам та 6 дитячим садкам.

Варто уточнити, що практично щодня російські фашисти завдають ракетних ударів по Києву і знищують міську інфраструктуру.

Днями було знищено великий ТРЦ та прилеглі житлові будинки. А все через те, що один хлопець виклав у соціальних мережах відео із розміщенням української техніки.

Більше інформації про війну в Україні

  • Відомий кіноактор Орландо Блум прилетів до Молдови, щоби підтримати українських дітей-біженців з України. Зірка закликає своїх шанувальників приєднатися до благодійності.
  • З початку вторгнення на територію України росія запустила понад 1200 ракет у бік країни. Агресори витратили більшу частину снарядів, але у запасі вони ще дуже багато.

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий