UnityNews in UA

Українські хакери зламали телебачення в Росії та виклали заклик здатися в полон

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Українські хакери зламали телебачення в Росії та виклали заклик здатися в полон

У відеоролику, який транслювали на телебаченні в РФ, запевнили, що Україна гарантує дотримання всіх правил поводження з військовополоненими.

Українські хакери вдень 25 жовтня зламали один із провайдерів супутникового телебачення в Новосибірську і транслювали заклик від ЗСУ до мобілізованих здаватися в полон.

Про це повідомляє UnityNews in UA із посиланням на Стратком ЗСУ.

Зазначається, що тривалий час на новосибірському телебаченні транслювалося звернення ЗСУ до російської армії з пропозицією здаватися в полон і протистояти насильницькій та повальній мобілізації.

"Шипіння упирів та вурдалаків, які, крім звернення, нічого не могли дивитися, було чути за сотні кілометрів", – йдеться в повідомленні.

У зверненні до росіян були зображені кадри війни в Україні, а голос за кадром казав таке:

"Ви перебуваєте на території чужої країни та берете участь у воєнних злочинах російського керівництва. Щоденно вас кидають на забій. Для вашого командування ви – витратний матеріал. Втрати ніхто не рахує. Поставте собі запитання – за що ви воюєте? За страх ваших вождів втратити владу? За їхній спосіб життя, створений на грошах ваших і ваших сімей? За їхню тупість і некомпетентність? Україна ніколи не загрожувала Російській Федерації".

У повідомленні також зазначалося, що командування ЗСУ пропонує росіянам здатися в полон та повернутися додому. Україна також гарантує дотримання всіх Женевських конвенцій та правил поводження з військовополоненими.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий