UnityNews in UA

Xiaomi випустила великий та тихий холодильник за дивовижною ціною

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Xiaomi випустила великий та тихий холодильник за дивовижною ціною

Асортимент побутової техніки Xiaomi поповнив холодильник Mijia 630L, головною особливістю якого став значний обсяг. Крім того, новинка може похвалитися низьким енергоспоживанням, функцією стерилізації та ергономічною конструкцією полиць.

 


Сумарний обсяг дводверного холодильника складає 630 літрів. Його внутрішня конструкція включає 20 полиць для зберігання та шість незалежних ящиків для продуктів проти чотирьох у більшості стандартних моделей. За роботу приладу відповідає компресор Embraco з 10-річною гарантією, високою енергоефективністю (0,95 кВтг на день) та низьким рівнем шуму – не більше 36 дБ при роботі.

 

Новинка використовує цикл повітряного охолодження на 360 градусів, що забезпечує заморожування без зледеніння стін морозильної камери. Виробник також передбачив у конструкції приладу модуль УФ-стерилізації для запобігання розвитку бактерій та появі неприємного запаху. Ціна Mijia 630L у Китаї становить $682, ​​про доступність холодильника в інших регіонах виробник поки що не оголошував.

 


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий