DataLife Engine / Рецепт бендериків

Рецепт бендериків

Ці млинці з м'ясом користуються особливою популярністю в українців. Соковита начинка, ніжний млинець та рум'яна скоринка від кляру

Млинці:

Начинка:

Додатково:

З усіх вищеперерахованих інгредієнтів, кімнатної температури, зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.

Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб він був ніжнішим і соковитішим.

Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.

Обвалюємо кожен бендерик в збите яйце з молоком і смажимо на олії, на невеликому вогні, по 2-3 хв з кожної сторони.

26-09-2022, 13:36
Вернуться назад