DataLife Engine / Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків

Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків

Щоб огірки вийшли смачнішими, Євген Клопотенко радить додавати імбир: "Будете закривати огірки — додайте імбир. Сушений прокатить ідеально.

То маленька деталь, що зробить смак більш об’ємним. Тому коли ви думали, що солоні огірки самі по собі — це творіння господнє і краще вже бути не може, то повірте, може", - каже він.

Інгредієнти:

Приготування:

Помий огірки. Жопки не чіпай. Почисти і наріж великими шматками цибулину. У стерилізовану банку виклади кріп, часник, цибулю, горошини чорного і духмяного перцю, імбир та огірки. Приготуй маринад. До 350 мл води додай цукру і солі і тримай на вогні, доки вони не розчиняться. Потім додай оцту і перемішай.

3-09-2022, 20:52
Вернуться назад