Рецепт бендериків
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Ці млинці з м'ясом користуються особливою популярністю в українців. Соковита начинка, ніжний млинець та рум'яна скоринка від кляру
Млинці:
- молоко - 1 л;
- яйця - 5 шт;
- олія - 4 ст.л;
- сіль - 1/2 ч.л;
- цукор - 2-3 ст.л;
- борошно - 400 г (+-);
Начинка:
- фарш - 600 г;
- цибуля - 1-2 шт;
- сіль, перець - за смаком;
- вода.
Додатково:
- яйця - 2 шт;
- молоко/вода - 1/2 ст.л;
- олія для смаження
З усіх вищеперерахованих інгредієнтів, кімнатної температури, зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.
Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб він був ніжнішим і соковитішим.
Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.
Обвалюємо кожен бендерик в збите яйце з молоком і смажимо на олії, на невеликому вогні, по 2-3 хв з кожної сторони.
Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"
Вас зацікавлять також наступні новини
-
- Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків
- Випічка з родзинкою: готуємо булочки з яблучно-морквяною начинкою
- Салат ніжинський з огірків на зиму: смакує з картоплею пюре та з будь-якою кашею