Рецепт бендериків

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Рецепт бендериків

Ці млинці з м'ясом користуються особливою популярністю в українців. Соковита начинка, ніжний млинець та рум'яна скоринка від кляру

Млинці:

  • молоко - 1 л;
  • яйця - 5 шт;
  • олія - 4 ст.л;
  • сіль - 1/2 ч.л;
  • цукор - 2-3 ст.л;
  • борошно - 400 г (+-);

Начинка:

  • фарш - 600 г;
  • цибуля - 1-2 шт;
  • сіль, перець - за смаком;
  • вода.

Додатково:

  • яйця - 2 шт;
  • молоко/вода - 1/2 ст.л;
  • олія для смаження

З усіх вищеперерахованих інгредієнтів, кімнатної температури, зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.

Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб він був ніжнішим і соковитішим.

Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.

Обвалюємо кожен бендерик в збите яйце з молоком і смажимо на олії, на невеликому вогні, по 2-3 хв з кожної сторони.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама