Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків

Щоб огірки вийшли смачнішими, Євген Клопотенко радить додавати імбир: "Будете закривати огірки — додайте імбир. Сушений прокатить ідеально.

То маленька деталь, що зробить смак більш об’ємним. Тому коли ви думали, що солоні огірки самі по собі — це творіння господнє і краще вже бути не може, то повірте, може", - каже він.

Інгредієнти:

  • банка на 900 мл
  • 350 г огірків
  • 1 цибулина
  • 5 гілочок кропу
  • 3 зубчика часнику
  • 6 горошин чорного перцю
  • 2 горошини духмяного перцю
  • 2 лаврових листка
  • 1\2 ч.л. сушеного імбиру
  • 2 ч.л. цукру
  • 1,5 ч.л. солі, 1,5 ст.л. оцту, 350 мл води

Приготування:

Помий огірки. Жопки не чіпай. Почисти і наріж великими шматками цибулину. У стерилізовану банку виклади кріп, часник, цибулю, горошини чорного і духмяного перцю, імбир та огірки. Приготуй маринад. До 350 мл води додай цукру і солі і тримай на вогні, доки вони не розчиняться. Потім додай оцту і перемішай.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама