Євген Клопотенко поділився секретом маринування огірків
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Щоб огірки вийшли смачнішими, Євген Клопотенко радить додавати імбир: "Будете закривати огірки — додайте імбир. Сушений прокатить ідеально.
То маленька деталь, що зробить смак більш об’ємним. Тому коли ви думали, що солоні огірки самі по собі — це творіння господнє і краще вже бути не може, то повірте, може", - каже він.
Інгредієнти:
- банка на 900 мл
- 350 г огірків
- 1 цибулина
- 5 гілочок кропу
- 3 зубчика часнику
- 6 горошин чорного перцю
- 2 горошини духмяного перцю
- 2 лаврових листка
- 1\2 ч.л. сушеного імбиру
- 2 ч.л. цукру
- 1,5 ч.л. солі, 1,5 ст.л. оцту, 350 мл води
Приготування:
Помий огірки. Жопки не чіпай. Почисти і наріж великими шматками цибулину. У стерилізовану банку виклади кріп, часник, цибулю, горошини чорного і духмяного перцю, імбир та огірки. Приготуй маринад. До 350 мл води додай цукру і солі і тримай на вогні, доки вони не розчиняться. Потім додай оцту і перемішай.
Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"
Вас зацікавлять також наступні новини
-
- Випічка з родзинкою: готуємо булочки з яблучно-морквяною начинкою
- Салат ніжинський з огірків на зиму: смакує з картоплею пюре та з будь-якою кашею
- Як приготувати окрошку на сироватці: холодний обід влітку