UnityNews in UA

Зеленський: Якщо Путін хоче застосувати ядерну зброю, він її застосує

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Зеленський: Якщо Путін хоче застосувати ядерну зброю, він її застосує

Президент Росії Володимир Путін не використовує ядерну зброю лише в одному випадку – якщо світ не послабить підтримки України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю французьким каналам TF1 та LCI, яке 18 грудня опублікувала у YouTube прес-служба Офісу президента.


"Якщо Путін вирішив у якийсь момент використати ядерну зброю, це не залежить від того, чи хоче Зеленський забрати назад Крим, чи хоче суспільство поїхати до себе на море. Питання не в тому, чи це не пов'язано з нашими кроками. Якщо Путін хоче застосувати ядерну зброю, він її застосує, так само, як він обіцяв [президенту Франції Еммануелю] Макрону, [екс-канцлеру Німеччини Ангелі] Меркель, усім, що не буде повномасштабного вторгнення в Україну, він просто хоче домовитися про Донбас, про Мінськ і так далі", – сказав він.


Зеленський зазначив, що Путін не діє прямо, а людям, які говорять одне, а діють по-своєму, не можна вірити.

"Він діє, як вигідно йому – не його людям, не Російської Федерації, а йому і колу цих патрицій, які в голові залишаються в рабстві. Тому використання будь-якої зброї залежить від єдності України з Європою, Сполученими Штатами, усім світом. І коли він це бачитиме, він нічого не використовуватиме, незважаючи на те, в якому напрямку піде Україна. А якщо світ послабить позиції підтримки України, Путін використовуватиме будь-яку зброю", – вважає президент.

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий