UnityNews in UA

Росія обстріляла ракетами арендований Китаєм термінал в Миколаївському морпорті

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Росія обстріляла ракетами арендований Китаєм термінал в Миколаївському морпорті

Російська Федерація обстріляла ракетами орендований китайською корпорацією термінал у Миколаївському морському порті. Про це у своєму Facebook повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у четвер, 3 листопада.

Ніколенко заявив, що Росія здійснила ракетний обстріл по орендованому китайською корпорацією термінала в Миколаївському морському порті, внаслідок якого було знищено 17 тис. тонн соняшникової олії на суму 26 млн доларів США. Інший термінал, яким володіє Китай, знаходиться під загрозою обстрілів.

"Ми постійно привертаємо увагу міжнародної спільноти до цілеспрямованого знищення Росією сільськогосподарських терміналів в Україні як частини стратегії Кремля із підриву глобальної продовольчої безпеки. Обстріли по китайському терміналу в порту Миколаєва вкотре підтверджують важливість активізації зусиль з боку Пекіна задля припинення війни Росії проти України", – написав речник МЗС.


Ніколенко закликав китайську сторону вимагати від Москви негайного припинення атак по українській критичній інфраструктурі, аби захистити в тому числі майно китайських підприємств.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий