UnityNews in UA

Посол України бачить шанс на зміну позиції Ізраїлю щодо військової допомоги

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Посол України бачить шанс на зміну позиції Ізраїлю щодо військової допомоги

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук бачить "певні передумови" для того, щоб позиція держави щодо постачання зброї Києву змінилася.

Про це Корнійчук сказав в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна", повідомляє UnityNews in UA.

Він нагадав, що у вівторок в Ізраїлі відбулися парламентські вибори, за попередніми результатами яких лідирує блок партій на чолі з "Лікудом" колишнього прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньягу.

"Нагадую, що у передвиборній кампанії Нетаньягу заявив, що він розгляне можливість перегляду політики Ізраїлю щодо постачання зброї Україні. Безумовно, політичною мовою це нічого конкретного не означає, але є певні передумови для того, щоб ця позиція змінилася. І я хочу вірити, що нам разом вдасться її змінити", – вважає посол.


Остаточні результати виборів в Ізраїлі, за словами Корнійчука, стануть відомі після вихідних. Після того як там сформують уряд, Україна почне "рухатися за тими напрямами, які нас цікавлять, насамперед, звісно, військово-технічна співпраця".

"Наскільки активно це буде продовжуватися з урядом Нетаньягу, якщо йому вдасться його сформувати, ми побачимо, коли уряд Нетаньягу буде сформовано", – зазначив Корнійчук і наголосив, що Україна працюватиме з будь-якою політичною силою Ізраїлю, яку буде обрано законним і правовим способом.



Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий