UnityNews in UA

Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні – Резніков

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні – Резніков

Що сталося: Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні, для цього Україна готує мільйонні бойові сили та західну зброю, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Джерело: Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю британській газеті The Times.

Деталі: «Україна збирає мільйонні бойові сили, оснащені західною зброєю, щоби відвоювати свою південну територію в Росії».

За словами Резнікова, Зеленський наказав військовим України відвоювати окуповані прибережні райони, які мають життєво важливе значення для економіки країни.

«Ми розуміємо, що політично це дуже потрібно для нашої країни. Президент доручив найвищому військовому керівництву розробити плани. Після цього Генштаб каже, що для досягнення цієї мети нам потрібно, а, б, в… Це моя робота. Я пишу листи колегам у країнах-партнерах», – розповів міністр оборони України.


Бекграунд. Нагадаємо, з 28 червня по 6 липня українські бійці знищили 11 російських складів та військових баз. Вибухи сталися у Херсоні, Донецьку, Макіївці, Мелітополі, Попасній, Новій Каховці, Сніжному, Великому Бурлуку, Кадіївці, Перевальську. 

10 липня ОК «Південь» відзвітувало про ураження пункту управління росгвардії поблизу Херсона та знищення 4 складів з боєприпасами в різних районах Херсонщини.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий