UnityNews in UA

Арахамія закликав залишити Росію без євро та доларів після викриття Деркача з мережею ГРУ

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Арахамія закликав залишити Росію без євро та доларів після викриття Деркача з мережею ГРУ

За словами голови фракції "Слуга народу", російська розвідка для здійснення своїх злочинів в Україні використала не рублі, а американську валюту, через що США мають посилити санкції.

Викриття агентурної мережі Головного розвідуправління Генштабу РФ, до складу якої входив чинний нардеп Андрій Деркач, має увійти в основу найжорсткіших санкцій проти Росії. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

За його словами, Служба безпеки України в процесі спецоперації встановила, що агентурна мережа ГРУ, у складі якої був нардеп Андрій Деркач, використала американські долари для підривної діяльності в нашій країні.

Арахамія стверджує, що йдеться про кілька мільйонів, які виділялися Росією для створення приватних охоронних фірм під кураторством російських розвідників.

Ці факти підтверджують не тільки те, що Росія є спонсором тероризму, а й те, що для фінансування злочинів російська розвідка використовує не свої нікому непотрібні рублі, а долари США. Тобто перетворює досягнення цивілізованого світу на зброю для терористів", — наголосив Арахамія і додав, що на підставі цих фактів РФ має втратити можливість отримувати, зберігати і переказувати як американську, так і європейську валюти.


Глава фракції "Слуга народу" запевняє, що Москва використовує долари та євро як інструмент фінансування злочинів, а не для розвитку економіки та створення будь-яких благ.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий