UnityNews in UA

Правляча партія Грузії розкритикувала опозицію за ідею запросити Зеленського до парламенту

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Правляча партія Грузії розкритикувала опозицію за ідею запросити Зеленського до парламенту

У правлячій партії Грузії "Грузинська мрія" розкритикувала опозицію за спробу ініціювати виступ президента України Володимира Зеленського у парламенті Грузії.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє "Новини-Грузія".

Спочатку депутати невеликої фракції "Лело" запропонували організувати виступ Зеленського. Після цього лідерка фракції найбільшої опозиційної сили "Єдиний національний рух" Хатія Деканоідзе сказала, що в Офісі президента нібито підтвердили бажання Зеленського виступити зі зверненням до парламенту Грузії.

Лідер фракції "Грузинської мрії" Мамук Мдинарадзе звинуватив опозицію в тому, що вона хоче зіпсувати відносини між Грузією та Україною, а організація такого виступу не входить до їхньої компетенції.

"Такі питання вирішуються шляхом переговорів між представниками влади, і це відбувається не публічно, а у закритому форматі. Це питання за необхідності буде ініційоване Грузією та її владою або Україною та її владою", - заявив він.

Мдинарадзе заявив, що нібито ця опозиція переконала Київ у тому, що влада Грузії не підтримує Україну.

"Україна відкликала посла з Грузії, а опозиція ініціює пряме включення лідера цієї країни. Опозиції слід подумати, як їм виправити свій вчинок, а ми потім подумаємо, чи серйозно сприймати цю та інші ініціативи", - додав глава фракції.

Водночас, спікер парламенту Шалва Папуашвілі назвав ініціативу "абсурдною" і фактично висловився проти.

"Три тижні Україна протистоїть російській агресії… І три тижні ми бачимо з боку частини опозиції, особливо це стосується ЕНД та "Лело", спробу влаштувати істерію, привести ситуацію в безлад, щоб втягнути Грузію у щось непоправне", - заявив він.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий