UnityNews in UA

"Вибір Китаю: Стати на бік Путіна чи дотримуватися міжнародних стандартів безпеки? - Координатор Ради національної безпеки США"

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
"Вибір Китаю: Стати на бік Путіна чи дотримуватися міжнародних стандартів безпеки? - Координатор Ради національної безпеки США"

За словами координатора Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джона Кірбі, Китай повинен зробити вибір щодо того, чи хоче він підтримувати агресію президента РФ Володимира Путіна проти України шляхом потенційної передачі зброї Росії.

«Китаю потрібно зробити вибір. Він справді хоче бути на боці президента Путіна? Чи справді він хоче допомогти пану Путіну вбивати невинних українців? Тому що саме так виглядав би такий крок», – сказав він у інтерв'ю "Голосу Америки".


Кірбі зазначив, що передача зброї Росії зашкодить позиціям Китаю в міжнародному співтоваристві. І, за його словами, якщо Пекін дбає про свою міжнародну репутацію, то можна припустити, що він вважатиме такий крок таким, що суперечить його інтересам.

«Китай має зробити вибір. Президент Сі Цзіньпін має зробити вибір. І ми закликали його зробити правильний вибір, а не полегшувати пану Путіну вбивство невинних українців», – додав він.

Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий