UnityNews in UA

Зарплати в Україні. Декілька сфер, де можна заробити влітку

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Зарплати в Україні. Декілька сфер, де можна заробити влітку

Літній сезон відкриває великі можливості для заробітку

Експертно-аналітичний центр кадрового порталу grc.ua  назвав професійну сферу, в якій відбувається пожвавлення та потреба у працівниках.

З початку війни для фахівців туристичної сфери, галузі гостинності та ресторанів було дуже мало пропозицій. У літній сезон зазвичай відбувається відчутне збільшення пропозицій роботи цих фахівців.

Цього літа, навіть незважаючи на незначне пожвавлення роботодавців сфери туризму та HoReCa, кількість вакансій критично мала. Щоправда, середня заробітна плата у відкритих вакансіях у червні досягла рівня першої половини лютого цього року, тобто довоєнного періоду та становить 25 300 грн.

У червні з'явилися пропозиції щодо роботи з високими зарплатами у таких професійних сферах, як будівництво та нерухомість, управління персоналом, видобуток сировини.

Ринок нерухомості у великих містах почав оживати, роботодавці цієї сфери почали публікувати вакансії для менеджерів з оренди та продажу нерухомості.

У сфері будівництва та нерухомості, крім ріелторів, на зарплати вищі за середній рівень можуть претендувати інженери-проектувальники. Їм пропонують до 40 тисяч гривень. Фахівцям робітничих професій у сфері будівництва платять, як і раніше, не надто високу зарплату – в середньому 11 500 грн.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий