UnityNews in UA

Для надійних переправ: Україна отримала понтонні мости із Чехії.

{news-title}
UnityNews Головний редактор UnityNews in UA
Для надійних переправ: Україна отримала понтонні мости із Чехії.
В Україну з Чехії прибули понтонні мости. Для зведення тимчасових конструкцій на місці зруйнованих внаслідок бойових дій мостів у Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор») не вистачає ні матеріалів, ні обладнання. А понтонні мости будуть у найкоротші терміни зведені в критичних з точки зору транспортного сполучення місцях.

Про це повідомляє прес-служба «Укравтодору».

Зазначається, що Адміністрація державних матеріальних резервів Чехії передала «Укравтодору» два понтонні мости завдовжки 36 м кожен.

«Знищені мости є головною перепоною для відновлення логістичного сполучення з деокупованими територіями. Розчистити дорогу від залишків спаленої військової техніки, автомобілів цивільних, дерев та сміття «Укравтодор» може силами вітчизняних підрядників. Але для зведення тимчасових мостів не вистачає матеріалів та обладнання», — зазначили у Державному агентстві автомобільних доріг України.

Понтонні мости, за інформацією «Укравтодору», будуть встановлені на територіях, які критично потребують відновлення транспортного сполучення.

«Завдяки підтримці європейських партнерів ліки, їжа та товари першої необхідності будуть довезені до звільнених від російських загарбників містечок та сіл», — йдеться у повідомленні.  


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий