UnityNews in UA

Сталін і релігія

{news-title}
СУВ Спілка однодумців
Сталін і релігія

Добрий день. Сьогодні я хотів би вас провести туди, куди б вас раніше не провели. Сьогодні я хочу вас запросити сходити в гості до Йосипа Сталіна і тодішнього патріарха кремлівського і всієї Расєї Сергія. Наша подорож буде прямо до Кремля і ми побачимо, що творилося тоді, коли створювали радянську церкву і при цьому нас ніхто не розстріляє. Давайте ж сходимо туди, у це чудове місце – у гості до Сталіна.

Ішов 1943 рік. Ми входимо до Сталіна у Кремль. Перед нами стоїть Сергій, Сталін і, звичайно ж, Молотов з його зграєю НКВС. Вони вже підготували циркову виставу для своєї худоби – народу СРСР.

Сергій щойно став головою РНК СРСР.

Їхня вистава була дуже простою:

1. Заручившись тим, що Сергій повна консерва НКВС, Сталін вирішує створити свого, радянського патріарха — Патріарха Московського і всієї Русі.

2. У цей момент по всіх кінотеатрах Москви почалася прем'єра проплаченого особисто Сталіним фільму про Івана Грозного (кумира Джугашвілі), де Іван Грозний оголошує про створення з Москви Третього Риму, а четвертому риму не бувати.

3. Після цього КДБшного фільму Сергій стає патріархом. Патріархом? Точніше сказати, головою нового органу КДБ СРСР — Московскай Патріархіі.

Сталін почав робити з себе правонаступника Російської Імперії, говорив що він робить хоч і радянську, але православну державу, раптово богоборча організація рад стає христолюбною, а до деяких "монахів" починає приходити Богородиця і говорити про те, як врятувати совєтскую родіну.

Однак не всі церкви погодились на таке. Багато хто почав або співпрацювати з окупаційною владою Третього Рейху (противником чого був Розенберг), або служити таємно від радянської влади. Результат таких рішень думаю всім зрозумілий — тортури, розстріл, повішення або навіть використання вибухівки (звичайно потім виявлялося що це все зробили німці. Ну як ви думали? У всьому винні німці, совки червоні і пухнасті).

Яка ж мета була такого мерзенного та кривавого обману? Радянський Союз - богоборча держава бориться проти одного з головних елементів культури народів СРСР - релігії. Приходять німці і відкривають храми, дозволяють проводити молитви і часто беруть участь у богослужіннях.

Як боротись проти цього? Правильно, замінити застарілу брехню на нову брехню.

І це спрацювало. Стадо радянських баранів це проковтнуло.

У результаті Йосип Віссірановіч досяг двох цілей — він перетворив релігію на зброю для затримання неугодних (враг народа, контрреволюционная деятельность) режиму (це й так зрозуміло) і позбавив німців головної теми пропаганди. Наївний народ клюнув. Він, як і сто років тому, знову з'їв брехню свого царя та імператора. Він знову показав, що готовий жерти лайно, і показує це й досі, пожираючи лайно Єдиної Росії.


Читайте нас у Instagram "UnityNews"
Підписуйтесь на нас у Telegram "UnityNews"

Вас зацікавлять також наступні новини


Реклама


Оставить комментарий